Kuntohelppi

Oletteko hyvinvoiva työyhteisö?

Työhyvinvointiin panostaminen on suora sijoitus yrityksen tärkeimpään osatekijään – työyhteisöön. Hyvinvoivalla työntekijällä vapaa-ajan ja työelämän kokonaiskuormitus on tasapainossa. Pienentämällä kokonaiskuormitusta myös sairaspoissaolot vähenevät ja työtehot paranevat.

hyvinvoiva työyhteisö

Ulkoista yrityksesi työhyvinvointi Kuntohelpin ammattitaitoisille valmentajille

Kuntohelppi tarjoaa alueen edelläkävijöinä työyhteisön kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta. Autamme työntekijöitä voimaan ja jaksamaan työssään paremmin. Samalla autamme työyhteisöä kokemaan yhteenkuuluvuutta ja parantamaan tiimityöskentelyä. Tarjoamme työntekijälle välineet, joita käyttämällä hän oppii huolehtimaan hyvinvoinnistaan läpi elämän.

Kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennuksemme perustuu kestävyyteen, tutkittuun tietoon sekä työelämäläheisyyteen. Panostamalla työyhteisöösi panostat myös yritykseesi.

Päävalmentaja
Atte Lindberg

Ikä: 32v
Omat valmentajasivuni »

Koulutus:

Kuntohelpin toimitusjohtajana ja päävalmentajana toimii hyvinvoinnin moniammattilainen Atte Lindberg. 
Atella on visio kehittää uusia ja entistä monipuolisempia tapoja, jolla yritys voi panostaa työntekijöidensä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Yhdistämällä liikunta, ravinto ja palautuminen sekä työntekijöiden tietoisuuden lisääminen hyvinvoinnista on työnantajalle investointi, joka hyvin toteutettuna maksaa itsensä moninkertaisena takaisin.
Työhyvinvointiin panostaminen lisää yrityksen tuottavuutta, vähentää sairaspoissaoloja ja lisää yrityksen houkuttelevuutta kiristyvässä työmarkkinatilanteessa.

“Vahvuuteni valmentajana on laaja tietotaito ihmisen fysiologiasta, anatomiasta, ravinnosta sekä tuki- ja liikuntaelimistön sairauksista.
Luentotyössäni ja valmennuksissani pyrin aina kokonaisvaltaisesti parantamaan asiakkaideni hyvinvointia sekä ennaltaehkäisemään yleisimpiä elämäntapasairauksia”

Meiltä saat Firstbeat hyvinvointianalyysit koko yrityksen henkilöstölle edistämään terveyttä. Kysy tarjous »