Palvelut

Yritysvalmennukset

Hinnat alv 0%

 • Hyvinvointikartoitus 1990€ (10 hlö.)

  Yrityksen henkilöstölle suunnattu kattaava hyvinvoinnin kartoitus. Paketti sisältää kaksi hyvinvoinnin työpajaa luennon muodossa, kuukausitehtävät liittyen oman hyvinvoinnin parantamiseen sekä Firstbeat mittauksen ja datan läpikäynnin työyhteisön kanssa. Lisäkustannus 99€/hlö (ylittävä määrä).

 • Kunnossa 12 kk
  hyvinvointivalmennus
  6528€ (10 hlö.)
  8959€ (20 hlö.)

  Kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus yritykselle. Sisältää vuoden ympäri yritykselle räätälöityä ohjattua liikunta sekä kuntosaliohjelmia yrityksen työntekijöille. Vuoden aikana toteutetaan myös Firstbeat hyvinvointianalyysi koko henkilöstölle sekä läpikäydään niistä saatu data.

  Työntekijät saavat lisäksi rajattomasti henkilökohtaista hyvinvointineuvontaa sekä kuukausittain vaihtuvia hyvinvointivinkkejä käyttöönsä. Valmennus sisältää ohjaajat ja tilavuokrat liikuntatiloihin.

  Lisäksi paketti sisältää 2 opettavista hyvinvointiluentoa terveydestä. Lisäkustannut 99€/hlö + ohjausavun tarve (89€/20 hlö.).

 • Valmennusten sisältö

  Ammattitaitoiset valmentajamme kulkevat työntekijän rinnalla koko valmennuksen ajan ja ovat työntekijöiden käytettävissä hyvinvointia askarruttavissa asioissa. Työntekijät saavat myös etuina alennettuun hintaan yksilöllisiä personal training palveluita.

 • Hyvinvointiluennot (yksittäin) 899€

  Yrityksen työhyvinvointia kohottava mielenkiintoinen luento yrityksesi tarpeisiin. Luento tarjoaa työkaluja yksilön ja työyhteisön hyvinvointia ja jaksamista ajatellen. Luento voidaan räätälöidä yritysten työntekijöiden tarpeiden mukaan. Aihealueet muun muassa uni, palautuminen, stressi, liikunta ja ravinto.

  Luento voi olla esimerkiksi osa TYHY päivää ja onnistuvat myös etänä usealle toimipaikalle.

 • Kuntohelppi krediitit

  Kuntohelpin krediteillä yritys voi tukea tai palkita työntekijöitään 1 krediitin voi käyttää seuraavien palveluiden lunastamiseen: 1. Ruokapäiväkirja-analyysi ja kirjallinen palaute 2. Yksityinen PT ohjaus 3. Yksityinen PT keskustelu 4. Yksilöllinen ruokavalio tai treeniohjelma Hinta 1 krediitti 72€ 10 krediittiä 600 €.

Yksilövalmennukset

- 25 % hinnasta yritysasiakkaamme henkilökunnalle.
Hinnat sis. alv 24%

 • Yksilöllinen ruokavalio 89€

  Räätälöity ruokavalio työntekijän tavoitteita tukemaan. Ruokavaliossa huomioidaan erityistoiveet, elämäntilanne, sairaudet sekä muut rajoitteet. Ruokavaliomahdollisuudet Keto, VHH, vähärasvainen sekä muut ruokavaliot.

 • Treeniohjelma 80€

  Henkilökohtainen treeniohjelma tukemaan tavoitteitasi. Ohjelmassa huomioidaan sinun lähtötaso, rajoitteet, aikaisempi treenihistoria sekä motivaatio. Mahdollista saada ohjelma kuntosalille tai kotiin. Erityistoiveet kuten juoksu ja uinti ovat myös mahdollisia.

 • Kuntosaliohjaus 89€

  Ohjaus voidaan toteuttaa kuntosalilla tai muussa ympäristössä. Ohjaus voi sisältää kuntotestejä, tekniikoiden läpikäyntiä, liikkuvuusharjoitteita tai kovempaa treeniä. Treenit on mahdollista järjestää ympäri Suomen. Ohjaus ei sisällä kuntosalimaksua.

 • Valmennus 3 kk 189€/kk

  Sisältää henkilökohtaisen treeniohjelman ja ruokavalion, sekä niiden päivitykset koko valmennuksen ajaksi. Tee varmaa ja kestävää tulosta tiimimme avulla. Lisämaksusta mahdollista saada myös kuntosaliohjauksia 1x/kk tukemaan etenemistä (hinta silloin 179€/kk)

 • Ravintokeskustelu ammattilaisen kanssa 99€/1h

  Haluatko kartoittaa tarkemmin, että mikä ruokavalio sopii sinulle, onko sinulla ongelmia ruokavaliosi kanssa tai haluatko tarkistuttaa nykyisen syömisesi, että palveleeko se sinun tavoitteitasi? 1h ravintoneuvonta on oiva työkalu auttamaan sinua tekemään pieniä tärkeitä muutoksia arkeesi, jotta voit paremmin ja olet energisempi.

  Ravintokeskustelu käydään etänä internetin välityksellä sinun ilmoittamiesi tietojen mukaan ruokailustasi.

Meillä käy Smartum,
ePassi ja TYKY
maksuvälineinä